15 Ağustos 2012 Çarşamba

TKK, Gıda ve Giyim Yardımı

CUMA, 10 AĞUSTOS 2012 10:05, ERTAN ERTEM
Türk Kadınlar Konseyi, her yıl olduğu gibi bu yıl da önce ihtiyaç sahiplerine erzak, ardından da öğrencilere giysi yardımını gerçekleştirdi
Kafkaslı, destek veren herkese teşekkür etti Ramazan yardımlarını her yıl aksatmadan gerçekleştiren Türk Kadınlar Konseyi, bu yıl da Ramazan’ı boş geçmedi.
Konseyin Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Vali Daşöz’ün eşi Nilgün Daşöz ile birlikte ilk olarak sabah saatlerinde, ihtiyaç sahiplerine erzak desteğinde bulundu. Arından 200 öğrenciye giysi yardımı gerçekleştirildi.
Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Erdoğan Sim, Emin Uz, Hayri Özmen, Nurdan Koşar, Nilgün Daşöz gibi katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti. Manisa Türk Kadınlar Konseyi yönetimi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan yardımlarını dağıtmaya devam etti.
Manisa Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı dün ilk olarak Manisa Kadın Dernekleri Dayanışma ve Güç Birliği Onursal Başkanı Vali Halil İbrahim Daşöz’ün eşi Nilgün Daşöz ile birlikte Ramazan Ayı nedeniyle hayırseverlerin yaptığı gıda yardımlarını yönetimi ile birlikte ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Manisa Türk Kadınlar Konseyi, sabah saatlerinde gıda ve erzak yardımının ardından öğleden sonra ise tam 200 öğrenciye büyük bir mutluluk yaşattı. Manisa’nın tanınmış simalarının destekleriyle 200 üniversite öğrencisine yazlık ve kışlık takım elbiseler, kot pantolonlar ve ceketler dağıtıldı.
Manisa Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, “Her sene olduğu gibi hayırsever dostlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Yapılan yardımlar göstermelik ve reklam amaçlı değildir. Toplu olarak bu şekilde vermiş olduğumuz yardımlar, konseyimize hayırseverler tarafından yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını göstermek ve yardımda bulunacak diğer hayırseverlerimizi teşvik etmektir” dedi.
Kafkaslı ayrıca, bu yılki Ramazan yardımlarında desteklerini esirmeyen Erdoğan Sim, Emin Uz, Hayri Özmen, Nurdan Koşar, Nilgün Daşöz gibi isimlere de teşekkürlerini iletti. Vali Daşöz’ün eşi Nilgün Daşöz ise, “Hayırseverler tarafından yapılan yardımların, bu tür sosyal sorumluluk içerisinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturulması çok önemli. Bu yardımın Ramazan ayında yapılması ise ayrı bir önem taşıyor. Bütün Manisalıların yaklaşan Ramazan bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra Vali Daşöz’ün eşi Nilgün Daşöz, Manisa Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve yönetimi her biri 26.90 TL tutarında 12 kalemden oluşan Ramazan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Öğleden sonra ise Kafkaslı ve arkadaşları öğrencilere giysi yardımı gerçekleştirdi. Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Ramazan hediyelerinin dağıtımını bugün de gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder